Over ons

Een bezoek aan onze boerderijwinkel is een ontmoeting met een stukje geschiedenis. De boerderij waarin onze winkel is gevestigd stamt namelijk uit 1897. Wij zijn de derde generatie die de boerderij bewoont en het land bewerkt. De vorige generaties hielden zich aanvankelijk bezig met het houden van melkvee, kippen en met het bedrijven van akkerbouw. Aan het begin van de jaren zeventig van de vorige eeuw gingen de koeien en kippen de stal uit en werd er overgeschakeld op varkens en akkerbouw.

Het bedrijf bleef groeien en breidde zijn werkzaamheden tien jaar later uit met het telen van asperges. Dit zogenaamde ‘witte goud’ werd voornamelijk naar de veiling gebracht, maar werd ook al aan huis verkocht aan liefhebbers van deze Hollandse delicatesse. Sinds het begin van de jaren negentig hebben we ons volledig toegelegd op vollegronds groenteteelt en in het voorjaar van 2012 zijn we begonnen met de verkoop van onder andere groenten en fruit in onze boerderijwinkel.

Onze filosofie is het verkopen van (zoveel mogelijk) seizoensproducten van eigen land en van collega-tuinders. Het beste en allergezondste, voornamelijk uit de regio dus. Het fruit en de groenten worden zo snel mogelijk van het land naar de klant gebracht, waardoor we gegarandeerd verse en kwalitatief hoogstaande producten verkopen. Alle producten die u in onze winkel vindt zijn bovendien met zorg voor het milieu geteeld en geproduceerd. Eerlijk en heerlijk!

5. Auto 1

Advertentie
%d bloggers liken dit: